Snemanje porok

Nahajališče: Domov / Snemanje porok
 • Najemite nas za snemanje poroke

  Spominjajte se vaše poroke, tega edinstvenega dogodka, s kakovostnimi posnetki. Podarite urejene posnetke vaše poroke vsem vašim sorodnikom in prijateljem. Najemite nas za snemanje vaše poroke.

   

  Za več informacij in naročilo snemanja poroke nas pokličite po telefonu 01 600 8 666 ali GSM 064 11 22 90. Klice za naročanje snemanja porok sprejemamo vsak dan od 9h do 21h.

 • Primer poročnega glasbenega video spota

  Poročni glasbeni video spot je dodatna popestritev na vašem poročnem DVD-ju. Sestavljen je iz izbranih ključnih in najbolj zanimivih delov od vseh posnetkov snemanja vaše poroke. Na različna mesta video spota lahko vstavimo tudi vaše besedilo in/ali izbrane slike vašega poročnega fotografa ter po želji izdelamo in dodamo zanimivo začetno in zaključno animacijo.

 • Cenik snemanja porok in dodatnih storitev

  Cena za snemanje poroke je odvisna od vaših želja. Oglejte si kaj vse ponujamo in koliko stane.

  • Rezervacija termina:  S plačilom rezervacije v vrednosti 50 EUR neto boste rezervirali snemalca za določen datum poroke. Rezervacijo odštejemo od končnega zneska snemanja poroke. V primeru odpovedi snemanja poroke z vaše strani, vam rezervacije ne povrnemo.
  • Snemanje poroke s HD kamero: Cena snemalca s HD kamero je 25 € neto na uro od njegovega odhoda iz studia do prihoda nazaj. Koliko časa ga želite imeti na poroki in kaj vse želite posneti je odvisno od vaših želja. Lahko je prisoten samo eno uro na glavnem dogodku ali pa cel dan od jutranjega zbiranja svatov pri ženinu in nevesti do večernega rezanja torte.
  • Potni stroški: Jih ne računamo dodatno. Čas snemalca vključuje tudi potne stroške od odhoda iz studia do prihoda nazaj.
  • Izdelava video DVD ploščka: Iz posnetkov vaše poroke vam izdelamo kvaliteten DVD video plošček z uvodnim menijem za izbiro med različnimi dogodki. Ta storitev stane 25 € na uro dela za montažo iz originalnih posnetkov in za pripravo DVD menija. Izdelava lahko traja en dan do enega tedna od dneva snemanja poroke.
  • Razmnoževanje DVD ploščkov: Razmnožimo poljubno količino DVD ploščkov. Cena za navadne DVD medije je 2 EUR na kos. Cena za potiskane DVD medije je 4 EUR na kos. V tej ceni je DVD medij, snemanje in morebitni tisk ter papirnata kovertica s PVC okenčkom. Priprava za tisk na DVD medij je 25 EUR + DDV. Po želji lahko dodatno naročite tudi plastične škatlice s potiskanimi naslovnicami.
  • Originalni posnetki: Originalne posnetke poroke vam lahko posnamemo v digitalni obliki v HD kakovosti na vaš zunanji trdi disk za vaš arhiv ali lastno obdelavo in montažo.
  • Izdelava spletne strani: Lahko vam izdelamo tudi spletno stran za predstavitev vaše poroke na internetu z vašimi fotografijami in video posnetki.
 • Primeri različnih možnosti snemanja poroke

  • Samo snemanje: V primeru, da potrebujete samo kvalitetne posnetke glavnih dogodkov in bi želeli potem posnetke poroke montirali sami. Če je snemalec porabil 4 ure na vaši poroki skupaj z vožnjo, potem je cena za snemanje poroke 100 € neto. Posnetke lahko presnamemo takoj v digitalni obliki na vaš trdi disk po končanem snemanju na mestu dogodka ali pa jih prevzamete naknadno v našem studiu.
  • Snemanje z montažo in razmnoževanjem video DVD ploščkov: Če je snemalec porabil na primer 8 ur na vaši poroki skupaj z vožnjo, potem cena za delo snemalca znaša skupaj 200 € neto. Če je snemalec s kamero posnel za približno za 4 ure posnetkov, potem cena za pripravo DVD-ja z menijem znaša 100 € net. Skupaj bi bila cena za snemanje poroke in pripravo DVD ploščka 300 € neto. Če bi dodatno razmnožili še 10 DVD medijev z barvnim potiskom na medij za vse svate bi bila dodatna cena za to še 40 € neto za pripravo grafike za tiskanje in 25 € neto za razmnoževanje ploščkov.
  • Ostala posamezna opravila: Lahko naročite tudi samo izdelavo video DVD ploščka z menijem za izbiro dogodkov ali pa samo razmnoževanje vašega obstoječega DVD ploščka. Če imate starejši posnetek poroke na VHS kaseti vam jo lahko digitaliziramo in iz nje naredimo obstojnejšo DVD verzijo. Lahko vam izdelamo tudi spletno stran z uporabo vaših obstoječih fotografij in video posnetkov.